Kecskemét

2022.10.13. 19:05

A széchenyivárosi parkolók kérdése is felmerült a közgyűlésen

Józsa Bálint, a Szövetség a Hírös Városért képviselője a Lóverseny utca és a Március 15. utca által határolt parkolóhelyekről kérdezte a polgármestert a csütörtöki közgyűlésen.

Horváth Péter

Fotó: Bús Csaba

Mint fogalmazott, káosz jellemző a városrész e pontjára, mert egyrészt kevés a parkolóhely, másrészt a meglévő parkolóhelyek minősége is igen rossz: esős időben a nagy pocsolyák miatt nehezen megközelíthetők a parkolók. Azt kérdezte, hogy mit tesz a város az áldatlan állapotok felszámolásáért, illetve számíthatnak-e az út állapotának normalizáslására, várható-e, hogy szilárd útburkolattal lássák el a parkolót?

A polgármester elmondta, hogy ez a kérdés már egy ideje napirenden van. A város törekvése mellett a korábbi évek gyakorlata volt az is, hogy a képviselői keretből darabonként haladva elvégezték a széchenyivárosi gyephézagos parkolók megújítását. Ezt a megoldást is javasolta megfontolásra a polgármester. Elfogadta a választ, de sok helyen lehet parkolót építeni a Széchenyivárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában