Útinform

2022.09.03. 07:20

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, a 120-as és a 126-os km között burkolatjavítás miatt a belső és a külső sávot lezárták, a forgalmat a leálló sávra terelik.

A közeli Petőfiszállási pihenőt nem zárták le, de az autópályára való felhajtásnál megszűnt a gyorsítósáv, ezért fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Főutak:

Az 5-ös főúton Dabas belterületén, a 36-os km-nél gázvezetéket kötnek be, mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak.

Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as km között új, építési munka miatt a fél útpályát lezárták

Az 51-es főúton Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es km között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Az 54-es főúton Bócsa közelében, a 18-as és a 35-ös km között építési munka miatt félpályás lezárásra készüljenek!

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében Kiskunmajsán ünnepi rendezvényt tartanak, emiatt vasárnap reggel 9.00 óráig lezárták a Kiskunhalasra illetve a Csólyospálosra vezető utat.

-Kiskőrösön, szüreti felvonulás miatt vasárnap reggelig sárga villogóra kapcsolták át a jelzőlámpákat az 53-as főút átkelési szakaszán, valamint a Kalocsára vezető összekötőút csomópontjában. A rendezvény alatt félpályás lezárásra és rendőri irányításra is számítani lehet.

-Szabadszállás belterületén arató felvonulást tartanak, 13.00 órától 18.00 óráig rendőri irányítás mellett haladhatnak az Izsákra vezető úton, a Szalkszentmártonra vezető úton, a Kaskantyúra vezető úton illetve a vasútállmásra vezető bekötőúton.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában