Fűtés

2022.09.22. 07:00

Felmérik a barnakőszén-igényeket Félegyházán is

Felmérik, hogy a településen hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének.

Vajda Piroska

A háború és a bevezetett gazdasági szankciók következtében drasztikusan megemelkedett energiaárak mellett a kormány célja továbbra is az, hogy a lakosság téli fűtéséhez biztosítható legyen a szükséges tüzelőanyag, például a barnakőszén. Ennek érdekében az önkormányzaton keresztül felmérés indul, hogy a településen hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének.

Azért, hogy a döntéshozók elé a megfelelő javaslat kerülhessen, kérik, hogy az érintettek a várható felhasználási igényüket szeptember 28-án 16 óráig jelezzék a félegyházi polgármesteri hivatalban személyesen, telefonon a 76/562-077-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában