Beruházás

2022.07.14. 17:00

Százmillió forintból újul meg a művelődési ház Pálmonostorán

Százmillió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert az önkormányzat a helyi közösségi élet legfontosabb helyszínének, a Katona József Művelődési Háznak a felújítására.

Vajda Piroska

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A fejlesztés keretében a művelődési ház tetőfelújítása és azbesztmentesítése, az új tetőre napelemes rendszer telepítése, a szabadtéri színpad és nézőtér lefedése, térburkolatok építése, a kert rendezése, gasztrosarok kialakítása épített kemencével, a nagyterem és informatikai terem klimatizálása, a klubhelyiség felújítása történik meg – közölte a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat.

Közleményükből kiderül, hogy a pálmonostori önkormányzat elkötelezett a lakosság életminőségének javítása iránt. Abban bíznak, hogy a tervezett beruházás hozzájárul a település népességmegtartó erejének fokozásához. A fejlesztés által ugyanis a művelődési ház külső és belső tere egyaránt kellemes közösségi színtérré válik a településen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában