Elismerések

2022.06.14. 18:47

Díjazták a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság munkatársait

A Föld Napja és az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából miniszteri szakmai elismeréseket adtak a Vajdahunyadvárban. A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság öt munkatársa is a kitüntettek között volt.

Tapodi Kálmán

Lóránt Miklós (középen) Pro Natura Emlékplakettet kapott

Az agrárminiszter Pro Natura Emlékplakettet adományozott Lóránt Miklós, területkezelési csoportvezető részére, a kiskunsági túzokállomány védelme érdekében végzett áldozatos munkájáért, vezetői tevékenységéért, valamint Pataki Zsolt, természetvédelmi őrkerület-vezető részére, a természetvédelem értékeinek képviselete érdekében kifejtett lelkiismeretes munkájáért. 

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át kimagasló munkájáért: Bán Csaba informatikai csoportvezető, Német László területkezelési szakreferens és Szöllősi Szabolcs osztályvezető részére, a hazai és nemzetközi támogatási pályázati programok koordinálásban végzett kimagasló munkájáért. Az elismeréseket Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese, Zambó Péter erdőkért felelős államtitkár és Rácz András természetvédelemért felelős államtitkár adta át – számolt be honlapján a nemzeti park.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában