Útinform

2022.04.25. 07:31

Ezeken a helyeken lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán a lajosmizsei szakaszon, a műszaki átjáróban dolgoznak,. 8.00 órától 15.00 óráig mindkét oldalon, mozgó tereléssel a belső sávot lezárják.

Kiskunfélegyháza térségében, valamint Kistelek és Szeged között fenntartási munka miatt, reggel fél 8-tól délután fél 4-ig, mindkét irányban váltakozó sávlezárásra készüljenek.

Budapest felé, Örkény térségében az 57-es és az 56-os km között a burkolatot javítják. 9.00 órától 14.00 óráig a külső sávot lezárják.

Főutak:

Az 52-es főúton Fülöpszállás térségében, a 35-ös km-nél egy műszaki hibás gépjárműszerelvény vesztegel a fél útpályán. Fokozott óvatossággal vezessenek!

Kecskemét és Fülöpháza között, több szakaszon aszfaltoznak. A nyár végéig félszélességű lezárásra és jelzőlámpás irányításra lehet számítani.

Az 54-es főúton Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

A 311-es főúton Cegléden, a 33-as km-nél, a 441-es főúton Nagykőrösön a 2-es km-nél új gyalogos átkelőhelyet alakítanak ki. Mindkét helyen félszélességű lezárás mellett dolgoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában