Jótékonyság

2022.03.07. 13:26

Látássérült kislánynak és a menekülteknek is segít a kecskeméti Mélymerülés

Háromszázezer forint támogatást adtak át a látássérült, 14 éves Csikós Hanna édesanyjának, és az idei első Mélymerülés Est bevételét is jótékonysági célokra ajánlotta fel a kecskeméti Mélymerülés Utcalap szerkesztősége.

Bajáki Zsanett

Március 4-én 300 ezer forint támogatást adtak át a 14 éves Csikós Hanna édesanyjának a Mélymerülés Utaclap szerkesztői. A kislány látása egy ritka genetikai betegség miatt fokozatosan romlik. 

Hanna jelenleg már csak a bal szeme két milliméteres résén keresztül látja a világot. 

Édesanyja jelenleg táppénzen van, mert folyamatosan orvostól orvosig járnak. Az utazási költséget is nehezen tudják előteremteni.

Nagy sikerrel zárult szombat este a Leskowszky Hangszergyűjteményben megrendezésre kerülő, idei első Mélymerülés Est, amelyen a ZOORD zenekar adott fényképes élménybeszámolóval egybekötött jótékonysági koncertet.

Az est bevétele 66.000 forint volt. Ezt az összeget, illetve a további lapeladásokból és egyéb támogatásokból gyűjtött bevételt az ukrajnai háborús menekültek javára fordítják. 

A pénzből vásárolt segélycsomagokat a Védőháló Egyesület juttatja el a rászorulók számára, székhelyükön (Zápolya utca 8.) még kapható az idei első lapszám.

Azok, akik bármekkora összeggel kívánják segíteni a közös ügyet,  átutalhatják azt a Védőháló Karitatív Adománybolt Kft. számlaszámára: 11732002-23536827.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában