Tanulmányok

2022.01.30. 07:00

Sikeresen szerepelnek a kecskeméti diákok a versenyeken

Fizikai, kémiai és programozási versenyen is remekelnek a Bányai Júlia Gimnázium fiataljai.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Bányai Júlia Gimnázium diákjai közül az 54. országos középiskolai kémiaverseny megyei döntőjébe jutott a 10. évfolyamról Hangya Kinga Imola, Nyíri Kata Luca, Hajnal Balázs, a 9. évfolyamról Bodon­helyi András, Kakuszi Bence, Székedi Fanni, Ferencz József Bertalan és Fekete Balázs. Felkészítők: Labancz István és Rei­terné Makra Zsuzsanna. 

A programozási versenyen nyújtott teljesítménye alapján meghívást kapott Nagy Korina Vanda (9. oszt.) a Lányok Európai Informatikai Diákolimpiájának válogatóversenyére. 

A megyei fizikaverseny döntőjébe jutott a 9. évfolyamról Fazekas Levente, Forgó Olivér, Gaál Tamás, Papp Barnabás, Petrányi Lilla, a 10. évfolyamról Bogár-Szabó Mihály, Hajnal Balázs, Laczkó Zsombor, Nyíri Kata Luca, a 11. évfolyamról Ádám Zsófia, Márhoffer Soma, Mihalik Bálint, Szabó Konrád, a 12. évfolyamról Török Ágoston, Varga Ádám, Zsigó Ádám. Felkészítésükben részt vett: Bakk János és Szittyai István. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában