Galériával

2022.01.06. 11:20

Két medence vizét lecserélik a Kecskeméti Fürdőben

Január 10–16. között az 50 méteres versenymedence, január 17–21. között pedig a 25 méteres úszómedence karbantartását és kötelező vízcseréjét végzik el a Kecskeméti Fürdőben.

Hraskó István

Az ötvenméteres versenymedence január 9-én, vasárnap még használható lesz. Fotó: Bús Csaba

A fürdő közölte: az 50 méteres versenymedence január 9-én, vasárnap, még a teljes nyitvatartás alatt a vendégek rendelkezésére áll, de aznap éjszaka zárás után megkezdődik a medence leengedése. Várhatóan január 17. hétfő reggel 6 órától lesz ismét használható. Az 50 méteres medence karbantartása alatt a teljes 25 méteres medencében biztosítanak úszáslehetőséget a vendégeknek, ezen időszakban edzések nem lesznek a fürdőben. 

A 25 méteres úszómedence január 16-án, vasárnap, még egész nap működik, ennek aznap éjszaka kezdődik meg a leengedése, és várhatóan legközelebb január 22-én, szombat reggel nyitástól lehet benne ismét úszni. Amíg a 25 méteres medence nem üzemel, addig az 50 méteres versenymedencét használhatják az úszni vágyók, akik számára minimum három pályát folyamatosan fenntartanak. 

Mint Székely Lillától, a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs osztályvezetőjétől megtudtuk, a karbantarás során kicserélik természetesen a sérült csempéket is a medencékben. 

Fotó: Bús Csaba

Tervezik a gyógyászati és wellness részlegen található, úgynevezett watsumedence karbantartását és vízcseréjét is, mégpedig január 15–18. között. Így a gyógyászaton igénybe vehető vízi torna január 17-én, hétfőn, és 18-án, kedden, a fürdő élmény zónájában lesz megtartva. A vízi torna várhatóan január 19. szerdától fog visszaköltözni a watsumedencébe. 

A fürdő kéri, hogy a látogatók az 25 és 50 méteres medencék pályabeosztását kövessék figyelemmel a honlapjukon (Információk menüpont), az oldalon ezenkívül tájékozódhatnak az egyes medencék használhatóságáról is a Szolgáltatások menüpont alatt. 

– A medencék vízcseréje kötelező, ezen felül a karbantartási munkák vendégeink magas színvonalú kiszolgálása érdekében történnek – hangsúlyozza a Kecskeméti Fürdő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában