Bács-Kiskun

2021.12.27. 17:13

Lezsák Sándort támogatják ismét

Lezsák Sándor lesz újra a Bács-Kiskun megye 4. számú egyéni választókerületének képviselőjelöltje a 2022. évi országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP színeiben.

Vajda Piroska

Lezsák Sándor kitüntetése

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Duna–Tisza közi homokhátság vízpótlása, a választókerületi útfelújítások, illetve a helyi önkormányzati és kisközösségi támogatások terén eddig elért eredményeket közös erővel szeretnénk a következő esztendőkben is végezni – fogalmazott Lezsák Sándor a Fidesz választókerületi szervezetének napokban megtartott ülésén. Az összejövetelen egyhangú szavazattal támogatták a résztvevők Lezsák Sándort, hogy legyen ismét Bács-Kiskun megye 4. számú egyéni választókerületének képviselőjelöltje a 2022. évi országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP színeiben. 

A tanácskozáson Lezsák Sándor köszönetet mondott azért a támogatásért, amely lehetőséget biztosít arra, hogy továbbra is kérje a választópolgárok bizalmát Kiskunfélegyháza és térsége fejlődésének folytatásáért – tájékoztatta hírportálunkat Lenkei Róbert választókerületi kabinetfőnök. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában