jótékonyság

2021.10.06. 15:26

Örökbefogadással bárki segítheti a kecskeméti vadaskerti állatok etetését

Kecskeméten, a vadaskerti szamárnak újabb egy évig tiszteletbeli nevelőszülei lettek a wojtylások.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Karol Wojtyla Barátság Központ

A Vadaskert életében fontosak az örökbefogadások, melyet bármely magánszemély megtehet, hozzájárulva ezzel az etetésükhöz. Az adomány befizetésével egy évre tiszteletbeli nevelőszülővé válik. Sokan élnek ezzel a kedves gesztussal, az intézmény honlapján látható is a névsoruk.

A csacsikat évről-évre a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ fogadja örökbe. Az állatok világnapjához kapcsolódóan újították meg támogatásukat. Farkas P. József, a Wojtyla Barátság Központ alapító-igazgatója a helyszínen jelentette be: Assisi Szent Ferenc tiszteletére az általa vezetett népkonyha sorsközössége újabb egy évvel meghosszabbítja a vadaspark házi szamarainak örökbefogadását; vagyis a szociális intézmény változatlanul támogatja az állatok mindennapi élelmezését.

Az örökbefogadásról szóló oklevelet a Kecskeméti Vadaskert Nonprofit Kft. ügyvezetője, Tokovics Tamás adta át Farkas P. József „tiszteletbeli nevelőszülőnek” a csacsik kifutójánál.

Fotó: Karol Wojtyla Barátság Központ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában