MAGYAR HONVÉDSÉG

2021.10.27. 09:48

Megnövekedett katonai járműforgalom várható pénteken az M5-ös autópályán

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái nemzeti harcászati képességellenőrzése véget ér, emiatt pénteken megnövekedett katonai járműforgalom várható az M5-ösön is.

baon.hu

Forrás: MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred

Véget ér az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonáinak nemzeti harcászati képességellenőrzése, emiatt pénteken megnövekedett katonai járműforgalom várható az ország több pontján – írja közösségi oldalán a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred.

Napközben Hódmezővásárhely és Győr között, az M5-ös, az M0-ás, és az M1-es autópálya útvonalán kell számítani a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra.

Kérik, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopot, mivel annak mérete és sebessége, valamint haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kisérőjárművek biztosítják.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva arra törekszik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában