Kecskemét

2021.09.27. 19:53

Nyertes mezét ajánlja licitre Boronkay Péter világbajnok

Boronkay Péter jótékonysági online licitre ajánlotta fel azt a mezt, amelyben nemrég megnyerte az Amsterdamban megrendezett hosszú távú triatlon világbajnokságot. A befolyt összeggel a Mélymerülés utcalap által is támogatott, szívsztranszplantációra váró 14 éves Gyenes Annát és családját segítik majd.

Bajáki Zsanett

Boronkay Péter világ- és Európa-bajnok paratriatlonista, aki azt a mezét ajánlja fel jótékonysági online licitre, amelyben nemrégiben megnyerte az Amsterdamban rendezett hosszú távú triatlon világbajnokságot.

Forrás: Mélymerülés Facebook

Boronkay Péter világ- és Európa-bajnok paratriatlonista azt a mezét ajánlja fel jótékonysági online licitre, amelyben nemrégiben megnyerte az Amsterdamban rendezett hosszú távú triatlon világbajnokságot. A cím elhódításával Péter lett a világ egyetlen paratriatlonistája, akinek sprint-, olimpia- és hosszú távon is van már világbajnoki címe.

A felajánlott mez kikiáltási ára 50.000 forint. A kötelező minimális licit 1000 forint. Az ajánlatokat a Facebook oldalon közzé tett bejegyzés alatt lehet kommentben megtenni. A licit szeptember 27-től október 11-ig tart.

A győztes ajánlattevőnek a mezt egy dedikált fotóval együtt Boronkay Péter fogja átadni előzetesen egyeztetett helyszínen és időpontban. A győztes ajánlat összege a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület számlájára fog kerülni (számlaszám: 11732002-20422392), és a lapok eladásából, valamint a Mélymerülés Estből származó összeggel együtt kerül majd átadásra Anna és családja számára. Azok az ajánlattevők, akik nem nyernek, természetesen ugyancsak átutalhatják felajánlásaikat az említett számlaszámra a „Jótékonysági licit Anna számára!” megjegyzéssel.

Boronkay Péter világ- és Európa-bajnok paratriatlonista azt a mezét ajánlja fel jótékonysági online licitre, amelyben nemrégiben megnyerte az Amsterdamban rendezett hosszú távú triatlon világbajnokságot.
Fotó: Mélymerülés Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában