Kecskemét / galériával

2021.09.26. 14:17

A Nagy Táncválasztón idén is látványos bemutatókat láthattunk

Vasárnap rendezték meg Kecskeméten a III. Nagy Táncválasztót a Grapevine tánciskolánál, mely kiváló lehetőséget adott arra, hogy bárki ingyenesen kipróbáljon többféle stílust, vagy látványos bemutatókat tekintsen meg.

Sebestyén Hajnalka

Nagy táncválasztó Kecskemét Bács-Kiskun Megye Petőfi Népe Gulyás Sándor 2021/09/26

A Grapevine Show Dance Club a Nagy Táncválasztó országos rendezvénysorozat kecskeméti állomása volt. A táncórák az iskola termeiben zajlottak, volt közöttük között hip-hop, társastánc, klasszikus balett, modern tánc, indiai, hastánc, sztepp, esztétikus testképzés, showtánc és – az idősebbeket megszólító – senior tánc. Az épület előtti szabad téren pedig a város neves tánciskolái tartottak látványos bemutatókat.

A szervező Huszár Ildikó Pötyi táncművész, a Grapevine vezetője bízik benne, hogy az idei rendezvényük is eléri célját. Sikerül minél több fiatalnak, örök fiatalnak megmutatni, hogyan tölthetik el hasznosan szabadidejüket a különböző táncformákkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!