galériával

2021.07.03. 21:29

Kecskemétre érkezett az Országjáró csapata

Az Országjáró a Kossuth Rádió szombatonként sugárzott műsora, amelyben bemutatják hazánk különleges helyszíneit. Szombaton Kecskemétről sugároztak.

baon.hu

Fotó: BUS CSABA

A Kossuth Rádió Országjárójában egy csapat hétről hétre bebarangolja hazánk különleges helyeit, bemutatják egy-egy vidék jellegzetességeit, megkóstolják a különleges ételeket, italokat, továbbá olyan emberekkel beszélgetnek, akik kitűnnek a környezetükből, szívesen teszenek lakóhelyükért, illetve a közösségért, nem hétköznapi tetteikkel dolgoznak a vidék életbenmaradásáért.

„Országjáró magazinunkban olyan élettel teli közösségeket mutatunk be, akiknek tevékenysége jó példa lehet az ország bármely pontján élőknek”

– írják.

Az Országjáró csapata közvetítőkocsijával ezen a héten szombaton Kecskemétre érkezett. Körüljárták a megyeszékhely legjellegzetesebb épületeit, megcsodálták Kecskemét híres szülötteinek személyes tárgyait, az életükhöz kapcsolódó legfontosabb személyes tárgyakat és intézményeket, emellett szót ejtettek többek között Kodály Zoltánról és a Csiperó Ifjúsági Fesztiválról is.

Domokos István, a Kossuth Rádió Országjáró rádiós műsorának felelős szerkesztője, illetve Czifra Szilvia műsorvezető többek között Hajagos Csaba történésszel és Mikulás Ferenccel, a Kecskemétfilm Kft. igazgatójával is beszélgetett.

A rádióadás itt hallgatható vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában