ÚTINFORM

2021.07.04. 10:59

Ezeken a helyeken számíthatnak megyénket érintő közúti munkálatokra

Cikkünkben összegyűjtöttük a vasárnap érvényben lévő, Bács-Kiskun megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

baon.hu

Kecskeméten a szükséges útjavításokat részben igénybejelentés alapján, részben tervszerűen végzik <i>Fotó: Bús Csaba</i>

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a vasárnapi napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak

Az M5-ös autópályán a főváros felé vezető oldalon, Kiskunfélegyháza térségében, a 106-os és a 102-es km között az elválasztó sáv növényzetét gondozzák. 6.30 perctől 17.30 percig lezárják a belső sávot.

Az M5-ös autópályán Lajosmizse és Kecskemét között, még tart a zajvédőfal telepítése. A 74-es és a 84-es km között a Röszke felé tartókat a belső sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A Budapest felé haladókat a külső és a leálló sávra terelik.

Egyéb forgalomkorlátozások

A Röszke felé vezető oldalon, a Kecskemét-nyugat csomópontban a felhajtó ágat lezárták felújítási munka miatt. Kerülni az M5-ös autópályán a főváros felé haladva a Kecskemét-észak csomóponton keresztül vissza fordulva lehet.

Az 51-es főúton Baja átkelési szakaszán, a 159-es és a 160-as km között, valamint az 55-ös főúton a 100-as km-nél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki. Mindkét irányból útszűkületen kell áthajtani.

Az 52-es főúton Kecskemét közelében, a 4-es és az 5-ös km között aszfaltoznak. Július végéig, naponta 8.00 órától 17.00 óráig a fél útpályát lezárják.

Az 53-as főúton Kiskőrösnél, a 29-es és a 30-as km között aszfaltoznak. Augusztus végéig a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 54-es főúton Hajós közelében, a 78-as és a 79-es között aszfaltoznak. A félszélességű lezárás mellett, jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Az 55-ös főúton Baja és Pörböly között, valamint Pörböly és Bátaszék között javítják a burkolatot. A 105-ös km-től a 118-as km-ig, több helyen kell útszűkületre vagy félpályás lezárásra számítani.

Az országos kamiontilalom 22.00 óráig van még érvényben.

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában