kecskemét / galériával

2021.07.06. 18:23

A tábor mellett mesedélután és tánc is lesz a Hírös Agórában

Kecskeméten, a Hírös Agóra intézményeiben vidám hangulatban telnek a táborok. A szervezők bőséges és változatos programot állítottak össze a táborozni vágyó gyerekek számára.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: BUS CSABA

Idén a Hírös Agóra öt helyszínen, saját intézményeiben június közepétől augusztus közepéig szervezett táborokat, különböző témákban, mint néptánc, ismeretterjesztő, sport, kézműves, művészeti, tánc, zene, játék vagy ovis. A népszerűbbek több héten át elérhetőek.

A legtöbb tábornak, mintegy nyolcvannak a Hírös Agórához tartozó Ifjúsági Otthon ad helyett. Felvételeink az intézményben készültek.

Minden héten párhuzamosan több tábor zajlik. Emellett a táborozó gyerekek a Hírös Agóra kulturális központban, a Kék Elefánt közösségi térben, az Eleven közösségi térben, valamint a Hetényegyházi közösségi térben élvezhetik kedvükre a nyári szünetet a tematikus programok jóvoltából.

A táborok mellett két hangulatos program is lesz szerdán az Ifjúsági Otthonban. 17.30-kor nyitja meg kapuit az idei Meseudvar, a gyerekeket a Lóca együttes várja.

Azt követően 20.30-kor pedig kezdetét veszi a Fiesta, a táncos kedvű vendégek kubai és dominikai ritmusokat, lépéseket tanulhatnak meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában