gondoskodás

2021.03.25. 14:34

A wojtylások répát vittek a Kecskeméti Vadaskert szamárának

A Kecskeméti Vadaskert egyik szamarát fogadta örökbe 2019-ben a Wojtyla Barátság Központ, a napokban répát vittek a csacsinak.

Sebestyén Hajnalka

A sárgarépát Tokovics Tamás (jobbról) igazgató vette át

Forrás: Beküldött fotó

A Wojtyla Barátság Központ sorsközössége 2019 őszén gondozásába fogadta a Kecskeméti Vadaskert egyik csacsiját. Az akkor újszülött állatot – amíg tehették – személyesen látogatták a népkonyha vezetői, friss zöldségfélét kínálva számára. Most, a zárások idején sem feledkeztek meg róla. A csacsit nem látogathatják, de ellátásához hozzájárulnak. A karitatív intézmény munkatársai a legfrissebb ajándékukat – egy láda sárgarépát – szerda délelőtt adták át Tokovics Tamásnak, a Kecskeméti Vadaskert igazgatójának. A sárgarépa-adományt Gyuris Dávid és családja biztosította a népkonyhaként is működő Wojtyla Ház számára.

Farkas P. József, a Wojtyla Barátság Központ alapító-igazgatója egyúttal levélben fordult Tokovics Tamáshoz, melyben megerősítette a wojtylások eddigi támogatói szándékát, további segítségnyújtási szándékáról biztosítva az állatkert vezetőjét. Amint a levelében is megfogalmazta: „Ezúton ajánljuk fel segítő jobbunkat, amennyiben további szükségét érzik a támogatásnak.”

A sárgarépát Tokovics Tamás (jobbról) igazgató vette át
Fotó: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában