Petőfiszállás / Kömpöc

2020.12.09. 06:55

Játékokat kaptak karácsonyra az óvodások

Karácsony közeledtével három óvoda kicsinyeit lepte meg új játékokkal az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület. A civil szervezet ugyanis fontosnak tartja, hogy a járványhelyzet közepén se feledkezzünk meg egymásról, különösen karácsony közeledtével.

Vajda Piroska

Megérkeztek az ajándékok

Forrás: Petőfi Népe

Hágen Ádám, az IKoN alelnöke a napokban Kömpöcre és Petőfiszállásra látogatott, hogy átadja az ajándékokat.

Kömpöcön Tisoczki László polgármester és Keresztesiné Túri Emese vette át a Szent Ágoston Katolikus Óvodának szánt játékokat. Petőfiszálláson Szász János Attila polgármesterrel közösen adták át Kőrös Anikónak a Csicsergő Óvodának és Csipogó Bölcsődének szánt játékokat. A harmadik óvoda a lakiteleki lesz, ahová a napokban viszik el az ajándékokat.

Az egyesület karácsonyi játékfelajánlásával közel nyolcvan óvodást és bölcsődést ajándékozott meg – tájékoztatta a baon.hu-t Hágen Ádám alelnök. Tőle azt is megtudtuk, az egyesület 2014-ben alakult, legfőbb céljuknak azt tartják, hogy segítsenek és példát mutassanak a fia­taloknak abban, hogy felvállalják és büszkén vallják magyarságukat. Pályázatokat, képzéseket, tanulmányi utakat, jótékony akciókat, táborokat, műhelyeket szerveznek. Meg akarják adni a tanulás, a képzés, az utazás lehetőségét a fiatalok számára, hogy tapasztalatokat gyűjtsenek – részletezte az alelnök.

Megérkeztek az ajándékok
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában