kecskemét

2020.12.20. 19:01

Az egyszülős családokat karolta fel az M. Bodon Pál Zeneiskola

Öröm, család, mézeskalács illat, ajándék. Ezek nem csak szavak, a karácsony szerves részei. De nem mindenkinek ilyen természetesek ezek. Az egyszülős családoknak különösen nehéz ez az időszak. Őket karolta föl a Kecskeméti M. Bodon Pál Zeneiskola.

baon.hu

dav

Forrás: Kecskeméti M. Bodon Pál AMI

Az M. Bodon Pál Zeneiskola szerkesztőségünket is tájékoztatta különleges akciójáról, melyben megosztották, hogy a decemberben indított cipősdoboz akciójukkal a Kecskeméti Egyedülálló Szülők Klubját támogatták. Miklósné Faragó Csilla, a Zeneiskola intézményvezetője a héten adta át az adományokat a szervezet képviselőjének, Golovics Mónikának.

Kisvállalkozók is csatlakoztak az intézményhez, akik szintén szívügyüknek tartották az ügyet.

Fotó: Kecskeméti M. Bodon Pál AMI

Az adomány tartalmazott tíz parajdi sópárnát és illóolajat, tíz felnőtt és gyerek sószoba-belépőt, illetve lakásdekorációt. Az anyukák megszépüléséért három ajándékcsomagot ajánlottak fel. Az egyszülős családok jövő évi nyaralását is szeretnék könnyebbé tenni, ezért két utazási utalványt is felajánlottak.

– Meghatódva állok a sok-sok ajándék láttán. Csodálatos érzés, mikor a kezdeményezésem után azt tapasztalom, hogy mindenki más is fontosnak érzi, hogy tegyünk valami jót! Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan mellénk álltak és támogatásaikkal boldogabbá, békésebbé, örömtelibbé varázsolják a családjaink idei Karácsonyát. Hálásan köszönjük az ajándékokat! Kívánok én is áldott, meghitt, boldog Karácsonyt mindenkinek! – mondta Golovics Mónika az átadáskor.

Fotó: Kecskeméti M. Bodon Pál AMI
Fotó: Kecskeméti M. Bodon Pál AMI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában