nyereményjáték

2020.12.03. 20:00

A bajai család negyven éve előfizetője a Petőfi Népének

Nyereményjátékunkban ezúttal a bajai Dobler Évának kedvezett a szerencse, aki egy modern Sencor vasalót vehetett át a szerkesztőségben.

Márton Anna

Nyertesünk, Dobler Éva Sencor vasalót vehetett át

Fotó: Márton Anna

Mint azt megtudtuk, a nyeremény inkább a 95 éves édesanyját illeti. A család már negyven éve előfizetője a Petőfi Népe lapnak, édesanyja minden reggel elsőként veszi kézbe az újságot, és átolvassa elejétől a végéig. Ő talált rá a nyeremény hírére is.

A járvány miatt az édesanyával nem, de Dobler Évával találkozhattunk, aki jelenleg nyugdíjas, korábban pedig 35 évig dolgozott a Bácska Ker.-nél, ami az egyetlen munkahelye volt. A nyereménynek – a vasalónak – örül, a jelenlegi készüléke ugyanis nem ilyen modern. Az újságban szereti, hogy nagyon széleskörű és aktuális információkat tartalmaz.

– A sportoldal kivételével a teljes újságot kiolvassuk. Ami nem annyira tetszik, hogy néha a címlapon olyan hírek és fotók vannak, amik borzolják az ember kedélyét. Ilyen például a gyilkosság vagy az állatkínzás. Tudom, hogy ezek is hírek, de amikor a lapot a kezembe veszem, nem szeretem, ha elsőként ilyen dolgokkal kell szembesülnöm. Szívesen olvasnék több pozitív kicsengésű, lélekmelengető cikket, azt hiszem, ezek a tartalmak most mindenkinek jót tennének.

Szeretem az élettörténeteket, kedvelem azt is, ha emberi sorsokról írnak, pozitív emberekről, példaképekről.

A hosszú bemutatkozó cikkeket szeretem a legjobban, ezek a lelkemnek is jót tesznek. Az is igaz, hogy ezen hírek, témák és emberek csendesek, és nehezebb rájuk találni, mint az előbbiekre – mondta el nyertesünk.

Nyertesünk, Dobler Éva Sencor vasalót vehetett át
Fotó: Márton Anna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában