Újabb két dolgozó Covid-gyorstesztje lett pozitív a Lomb utcai óvodában

A hétfő délelőtti helyszíni tesztelés során további két óvodai dolgozó Covid-gyorstesztje lett pozitív a kiskunhalasi Lomb utcai katolikus óvodában. A Szivárvány csoportba járó gyerekek egy részének is karanténba kell vonulnia, az intézmény ugyanakkor továbbra sem zár be – közölte Tallèr Erzsébet, tagintézmény vezető.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A kiskunhalasi Lomb utcai katolikus óvodában múlt pénteken derült ki, hogy az egyik óvodapedagógus koronavírusos lett. Rajta kívül további négy dolgozó – köztük az óvoda vezetője – került karanténba.

Hétfőn megtörtént a Lomb utcai óvodában is a helyszíni tesztelés, amely során további két óvodai dolgozónál lett pozitív a Covid-gyorsteszt. Az intézmény a azonban továbbra sem zár be, a Népegészségügyi Osztállyal történt egyeztetés során azonban az a döntés született, hogy a Szivárvány csoportba azon tagjainak is karanténba kell vonulni, akik 2020. november 17-18-án az oviba voltak – tájékoztatott az óvoda közösségi oldalán Tallér Erzsébet tagintézmény vezető, aki viszont arra kéri a szülőket, hogy aki teheti, tartsa otthon a gyermekét.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában