gyermekmosoly

2020.11.10. 09:00

Még keressük a megye legcukibb gyermekeit!

Idén ősszel ismét útjára indítottuk Gyermekmosoly elnevezésű fotópályázatunkat, melyen a megye legédesebb pofijú gyermekeit keressük.

baon.hu

Ha úgy gondolja, sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja legtündéribb mosolyát vagy éppen grimaszát, ne habozzon, a www.baon.hu/gyermekmosoly oldalra kattintva nevezzen versenyünkre!

Nevezni november 12. délig lehet, két kategóriában (0–3 éves és 4–7 éves korosztály). A képekre szavazni ugyanebben az időszakban, a nevezést követően azonnal lehet, így érdemes mielőbb feltöltenie gyermeke fotóját.

Az online forduló mindkét kategóriájában (a 0–3 évesek és a 4–7 évesek között is) az alábbi nyeremények illetik a legtöbb szavazatot szerzett gyermekeket.

 • 1. díj: 15 000 Ft értékű Libri-könyvcsomag,
 • 2. díj: 11 000 Ft értékű Libri-könyvcsomag,
 • 3. díj: 8000 Ft értékű Libri-könyvcsomag.
 • Az online fordulóban legtöbb szavazatot kapott harminc fotó automatikusan bekerül a Petőfi Népébe, ahol november 16-tól újabb versenyben vesz részt további Libri-nyereményekért.

  Nevezés és további részletek: www.baon.hu/gyermekmosoly.

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában