koronavírus-járvány

2020.11.07. 07:00

Ideiglenesen bezárt egy óvoda Majsán

Átmenetileg nem fogadnak gyermekeket a kiskunmajsai Napsugár Óvoda Fő utcai telephelyén.

Tapodi Kálmán

Az önkormányzati fenntartású óvoda közleménye szerint: a pedagógusok és a pedagógiai munkát segítők körében történt megbetegedések nem teszik lehetővé, hogy feladatukat ellássák.

– Az óvoda működtetése bizonytalanná vált, ezért a Kiskunhalasi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályával egyeztetve, a telephely visszavonásig bezárásra került – tájékoztatott Török Andrea, a majsai intézmény vezetője, aki a szülők megértését kérte a remélhetőleg átmeneti helyzetben.

A városban a múlt héten valamennyi önkormányzat által fenntartott intézményben fertőtlenítettek egy olyan felületkezelési eljárással, ami harminc napig védettséget biztosít a vírusok ellen.

– A koronavírus-járvány második hulláma elég erőteljesen elérte Kiskunmajsát, így újabb korlátozó intézkedéseket kellett bevezetnünk a városházán is. A polgármesteri hivatalban szerda óta csak a portáig lehet bejönni és ott lehet intézni az ügyeket – nyilatkozta Patkós Zsolt polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában