kecskemét / galériával

2020.09.20. 17:08

A Nagy Táncválasztó minden korosztályt megszólított

Kecskeméten nagy érdeklődés kísérte a vasárnapi Nagy Táncválasztót a Grapevine tánciskola szervezésében. A rendezvényen minden korosztály táncolt.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Mediaworks

Második alkalommal rendezték meg országszerte a Nagy Táncválasztót, melynek egyik házigazdája volt a kecskeméti Grapevine tánciskola.

Minden korosztály számára alkalmat kínáltak arra, hogy kiváló tanárok tanítása mellett megismerhessék és maguk is kipróbálhassák a különféle táncstílusokat, illetve megkapják a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben valamilyen táncot válasszanak a szabadidő örömteli eltöltéséhez. Volt többek között hip-hop, társastánc, klasszikus balett, moderntánc, indiai, hastánc, step, esztétikus testképzés, showtánc és senior tánc.

Mindezek mellett a parkolóban felállított színpadon a város tánciskolái mutattak be látványos produkciókat. Fellépett a Grapevine-osok mellett a Brilli-Art Studió, a Kunság Táncegyüttes, a First Step Dance Club, a Sauté Balett Iskola, a TST Dance Studio, a Dance For Art, a L-Dance Group és a Fantasy Dance Company. A tanításban, az órák megtartásában pedig részt vett még a Passé Balett Iskola.

Huszár Ildikó „Pötyi” mestertáncos, a Grapevine vezetője elmondta: nagyon jól sikerült a rendezvény, a 10 órától 16 óráig tartó rendezvényen mintegy ezer embert szólítottak meg a táncokkal.

Az egésznapos program során az ingyenes táncórákon és táncbemutatókon túl kerekasztal beszélgetéseken és táncfilm-vetítéseken vehettek részt az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában