Vas Györgyné

2020.07.02. 15:36

A majsai nyugdíjas szerint állampolgári kötelesség a válaszadás

Vas Györgyné majsai nyugdíjas úgy véli, a magyar határ védelme továbbra is fontos, és állampolgári kötelesség kitölteni a kérdőívet, akárcsak szavazni a választásokon.

Tapodi Kálmán

Vas Györgyné eddig valamennyi nemzeti konzultáción részt vett

Forrás: Petőfi Népe

– Az első, újbóli szabad választások óta mindig a jobboldali, konzervatív oldal jelöltjeire voksolok, legyen az helyhatósági vagy országgyűlési választás. A szüleim egyszerű, dolgos majsai parasztemberek voltak, akik ebben a szellemben neveltek, amiért a mai napig hálás szívvel gondolok rájuk – mondta el Vas Györgyné majsai nyugdíjas, aki úgy véli: a Nemzeti Konzultáció kérdéseire állampolgári kötelesség a válaszadás, akárcsak a választásokon való részvétel. Mint fogalmazott: ez a demokrácia alapja, de akik nem élnek ezekkel a jogaikkal, azok utólag már hiába kritizálják az eredményeket.

– A konzultáció kérdéseit eddig csak az internetről ismerem, de úgy vélem a legtöbb felvetésre igen lesz a válaszom, mert az eddig meghozott magyarországi járványügyi és gazdaságvédelmi intézkedések többségét helyesnek tartom – fogalmazott Vasné, aki eddig valamennyi konzultáció kérdőívét visszaküldte, mert mint mondta: a rendszerváltoztatás előtt ilyesmire nem volt mód és ez is egy lehetőség véleményt alkotni az ország dolgairól.

A kiskunmajsai nyugdíjas úgy véli: a magyar határ szigorú védelme továbbra is fontos, s ha kell, akkor a kormány álljon ki Brüsszelben is az ellenőrizetlen bevándorlást tiltó rendelkezések mellett.

– A hazai termékek fogyasztását és azok előállításának ösztönzését is fontosnak tartom. Magam is helybéli termelőktől vásárolok legszívesebben a piacon – tette hozzá Vas Györgyné, aki bízik abban, hogy hamarosan az élet minden területén normalizálódhat a helyzet és beindulhat a gazdaság.

Vas Györgyné eddig valamennyi nemzeti konzultáción részt vett
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában