LAJOSMIZSE

2020.07.30. 11:29

Kele Attila szerint a kormánynak adunk visszajelzést

A lajosmizsei Kele Attila szerint a nemzeti konzultáció visszacsatolás a kormánynak a lakosság részéről, hogy helyesen döntöttek-e a járványhelyzet kezelésében.

Horváth Péter

Kele Attila mindenkit arra biztat, hogy küldje vissza a kérdőívet

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: BUS CSABA

Visszajelzés arról is, hogy az esetleges második hullámra és az arra hozott intézkedésekre miként reagálnak a polgárok. Ezért fontos, hogy az emberek megválaszolják a feltett kérdéseket.

– Az előző nemzeti konzultációk alkalmával azt tapasztaltam, hogy a kormány későbbi döntéseinél figyelembe vette a válaszokat, így most is biztosan meghallgatják az embereket. Fontosnak tartom, hogy kapjanak visszajelzést arról, hogy az emberek hogyan fogadják el az intézkedéseket, és a kérdőív ezt szolgálja. Hiszen a saját egészségünkről van szó – mondta Kele Attila.

Szerinte a kérdőív kérdéssora lefedi azon problémákat, kihívásokat, melyekkel jelenleg szembesül az ország. A nemzeti konzultáció másik hasznos hozadéka, hogy így azokhoz is eljutnak ezek az információk, akik nem annyira fogékonyak a kormányzati kommunikációra.

– Arra kérném az embereket, hogy alaposan fontolják meg a konzultáció ­kérdéseit és a lelkiismeretük szerint döntsenek a válaszadásban, és küldjék azt vissza. De ne azoknak az ellenzéki szereplőknek, akik maguknak kérik az íveket, hanem a kormánynak, aki a véleményünket kikérte. Nincs szükség arra, hogy illetéktelen emberek gyűjtögessék személyes adatainkat – fogalmazott Kele Attila.

Kele Attila mindenkit arra biztat, hogy küldje vissza a kérdőívet
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában