PÁLYÁZAT

2020.02.29. 11:03

Megválasztották az új cégvezetőket Baján

Két igazgató folytathatja eddigi munkáját, ketten pedig új vezetőként láthatnak munkához a pályázatok csütörtöki lezárása után.

Kubatovics Tamás

Egy társaság élén pedig pályázat mellőzésével váltott igazgatót a képviselő-testület. Továbbra is Kajtár Zsolt irányítja a város távfűtő cégét, a Baja Eneregetika Kft. vezetői posztjára más nem is pályázott. Ugyancsak egyetlen jelöltként kapott újra bizalmat Burszki Darinka, aki a Bajai Temetkezési Kft. ügyvezetője marad. Hozzájuk hasonlóan valamennyi képviselő támogató szavazatát megkapta Ott Mátyás, aki a Kommunális Kft. vezetői posztjára jelentkezett, mellette további négy pályázó volt.

Szintén több jelentkező fantáziáját megmozgatta a Baja Hangja Kft. vezetésének lehetősége, a cég a helyi rádió mellett a városi lap és televízió működtetője lesz a jövőben. Három pályázó közül megosztott voksolással a több évtizedes újságírói tapasztalattal rendelkező Kovács Zoltánt választották ügyvezetőnek.

A városi cégeket érintő átalakítások kapcsán új vezetőt kap a Baja Marketing Kft. is, március közepétől Butterer Pétert Némedi István váltja az ügyvezetői poszton. Addig a Baja Vagyon Zrt. vezérigazgatójaként dolgozik, a vagyonkezelő társaság átalakítása folyamatban van, erre a posztra is pályázatot írt ki az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában