galériával

2020.01.01. 17:04

Motoros óévbúcsúztatót tartottak Kiskunmajsán

Az óév utolsó napjának mínuszai sem rettentették el azokat a motorosokat, akik egy közös gurulással búcsúztatták el 2019-et.

Tapodi Kálmán

Fotó: Tapodi Kálmán

A kígyóspusztai Homoki Viperák Motoros Baráti Kör felhívásra kéttucatnyian gördültek be a gyülekezési helyre, Czombos Csaba tápboltjának udvarára. Az átfázott motorosokat forró teával és zsíros kenyérrel várták, mielőtt újra nyeregbe ültek, hogy végiggördüljenek a város utcáin és tegyenek egy kört a főtéri szökőkútnál, a város karácsonyfájánál is. Az óévbúcsúzatóra nem csak Majsáról, hanem Soltvadkertről, Csólyospálosról, Csengeléről érkeztek „motoros jó emberek”, de a horgosi Davor Kauric révén nemzetközivé lett a találkozó. A messzebbről érkezettek mesélték: az ilyen faggyal tüntető napokon azért nem ártott az óvatosság, mert itt-ott jégfoltok nehezítették a haladásukat, ami miatt megfontoltabban kellett adagolniuk a gázt. A rendhagyó összejövetel végül felülmúlta a szervezők várakozásait, akik nem gondolták, hogy a felhívásukra ennyien pattannak nyeregbe ebben a szokatlan időpontban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában