Lajosmizse

2020.01.05. 07:00

Bővíteni szeretnék a sportcsarnokot

A Polyák Imre Sportcsarnok bővítését is tárgyalta a lajosmizsei önkormányzat képviselő-testülete decemberi ülésén.

Koós Katalin

– A közelmúltban jelzés érkezett arra vonatkozóan, hogy kézilabdacsapatunk számára nehéz feladat, hogy ilyen körülmények között az NB I. B-s mérkőzéseket meg tudja rendezni. Emellett 2020-ban lejár a pálya hitelesítése, melyet újra kell indítani. Vizsgálni kell annak lehetőségét, hogy hogyan tudnánk olyan feltételeket teremteni a 1980-as években épült Polyák Imre Sportcsarnokban, amelyek nemcsak a Mizse KC, hanem minden sportegyesület számára jobb körülményeket biztosítana – fejtette ki Basky András polgármester.

A polgármester hozzátette: a témában megtörtént az egyeztetés a Kecskeméti Tankerületi Központtal, mely csak azt a verziót tudja támogatni az iskolai oktatás zavartalansága érdekében, mely az épület 5-ös út felőli részének toldásával történne. A képviselő-testület a polgármestert bízta meg a sportcsarnok bővítéséhez szükséges tervezési feladatok előkészítésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában