galériával

2020.01.11. 17:35

Az új évet köszöntötték Szabadszálláson

Új évi pezsgős koccintásra és baráti találkozóra invitálta pénteken a térség polgármestereit, az egyházak, az intézmények, társadalmi és civil szerveztek vezetőit és a vállalkozókat Darabos József Szabadszállás város polgármestere. A rendezvényt helyi előadók műsora színesítette.

Gulyás Sándor

Fotó: Gulyás Sándor

– A tavalyi év ékes bizonyítéka volt annak, hogy városunkban nagyon sok értékes, önzetlen és segítőkész, tenni akaró ember él. Olyanok, akik szívesen dolgoznak a közjóért, mindig készek az együttműködésre. Ezért is megtisztelő számomra, hogy egy ilyen közösség tagja, vezetője lehetek – hangsúlyozta köszöntőjében Darabos József.

– A városvezető beszédében jelezte, hogy az idei esztendő sem lesz könnyű, hiszen a több éves lemaradást nem lehet behozni.

Vannak és lesznek problémák, a képviselő-testület tagjaival közösen azon fogunk dolgozni, hogy orvosoljuk a gondokat, építsük a jövőt. Azt szeretnénk, ha Szabadszállás valamennyi itt élőnek igazi otthona lenne – tette hozzá a város első embere.

Dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője beszédében az összefogás fontosságára és erejére hívta fel a figyelmet.

– Bács-Kiskun megye északi részén, Pest megye árnyékában, mindig nehezebb dolgunk volt. Nekünk semmit nem adtak ingyen, mindenért keményen meg kellett küzdenünk, ami megtanított arra, hogy csak összefogva tudjuk elérni céljainkat. Ha ezt fogjuk továbbra is tenni, képesek leszünk megvalósítani azt, amit elterveztünk – hangsúlyozta a politikus.

Az ünnepi műsorban fellépett Huszár István, Ordasi Csaba, Sallai Ramóna, Korb Tamás. Az új évi köszöntő pezsgős koccintással és baráti beszélgetéssel zárult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában