BÁCS-KISKUN

2019.12.11. 13:44

A Petőfi Népe olvasói is megszavazták a legszebb gyermekmosolyokat

Véget ért Gyermekmosoly játékunk második fordulója is. Októberben indult népszerű játékunk első része, melyben vártuk olvasóinktól a gyermekeik legcukibb vagy épp leghuncutabb arcocskájáról készült gyermekmosolyképeket.

PN

Apró László

Az online forduló után a két korosztályból a harminc-harminc legtöbb szavazatot kapott gyermek fotójával a Petőfi Népe olvasói is találkozhattak, húsz napon át mindennap más gyermekek mosolyogtak rájuk lapunk hasábjairól. Az újságban talált szavazószelvényeken sokan szavaztak a szerintük legtündéribb gyermekmosolyra.

A 0–3 éves korcsoportban a legtöbb szavazatot Apró László kapta Kömpöcről, második lett Erdélyi Krisztián Kunadacsról, harmadik Markó Alíz Akasztóról.

Apró László
Erdélyi Krisztián
Markó Alíz

A 4–7 éves korcsoportban az első helyen Aladics Léna végzett Bácsbokodról. A második helyezést Kovács Adél szerezte meg Kecskemétről, míg a harmadik helyen Lévai Miriam Éva végzett Kecskemétről.

Aladics Léna
Kovács Adél
Lévai Miriam Éva

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában