felújítások

2019.10.13. 07:00

Sikeresen pályázott Kunbaracs

Közel 40 millió forintot költött fejlesztésre a közelmúltban a kunbaracsi önkormányzat. Tavaly készült el az óvoda energetikai felújítása, ami a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán elnyert 30 millió forintból valósult meg.

Gulyás Sándor

Rövidesen elkezdődik a településen az orvosi rendelő és a védőnői szolgálat által használt épület nyílászáróinak cseréje, a vizesblokk felújítása, a burkolat megújítása és a belső festés, melyre 4,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a település a Magyar Falu Program pályázatán. A rendelkezésre álló keretből csaknem kétmillió forint összegben korszerű orvosi eszközök, berendezések (például várótermi pad, vizeletvizsgáló készülék, vizsgálóágy) kerülnek beszerzésre. Ugyancsak a Magyar Falu Program keretében kívánják felújítani a polgármesteri hivatal épületét, így sor kerülhet a homlokzati nyílászárók korszerűsítésére és a női vizesblokk rekonstrukciójára egyaránt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában