galériával

2019.10.10. 08:43

Retro fesztivált tartottak Kunszentmiklóson

Első alkalommal rendeztek retro fesztivált Kunszentmiklóson. A város lakosságát neves előadók szórakoztatták. A műsorban fellépett többek között Krisz Rudi, a Desperado, Csordás Tibi, az UFÓ és a Betty Love.

Gulyás Sándor

Fotó: Felső –Kiskunsági Turisztikai Egyesület. 7tv Kunszentmiklós,

A Felső – Kiskunsági Turisztikai Egyesület az év elején jött létre azzal a céllal, hogy Kunszentmiklós és környékén a turisztikai irányvonalat képviselje, mivel ez idáig nem volt olyan szervezet, aki a térség népszerűsítésére jött volna létre.

– Hiánypótló szerepet szeretnénk betölteni, nem csak városi szinten, hanem járási területen is. Célunk, hogy bemutassuk a Felső – Kiskunság, a Nemzeti Park és a környék által nyújtott lehetőségeket, a város turisztikáját, „brandjét” népszerűsítsük különböző rendezvényeken, programokon keresztül. Hosszútávú elképzelésünk, hogy nem csak az itt élő emberekkel ismertessük meg a környék adta turisztikai lehetőségeket, hanem az idelátogató turista is fontolóra vegye azt a lehetőséget, hogy maradjon még egy éjszakát.

„Erős” csapattal rendelkezünk, ismerjük a területet és jártasak vagyunk a turizmusban, az idegenforgalomban és van tapasztalatunk a rendezvényszervezésben, nem utolsó sorban pedig szeretünk itt élni, szeretjük a térséget, a mottónk is ez: „Otthonunk a magyar Kiskunság!” – mondta el lapunk érdeklődésére Vass Viktor, az egyesület tagja, a rendezvény főszervezője.

Az I. Szentmiklósi Retro Fesztivál volt a Felső –Kiskunsági Turisztikai Egyesület első rendezvénye, de nem az utolsó, hiszen a Nemzeti Kulturális Alapnak köszönhetően további programok kerülnek megszervezésre.

Hiszünk abban, hogy ha valaki szívből csinál valamit, akkor az sikeres lesz – tette hozzá Vass Viktor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában