Kiskunfélegyháza

2019.10.09. 07:00

Pályázattal melegítenek be a versenyre

Huszonnyolcadik alkalommal rendezi meg a szilveszteri futóversenyt a Jogging Plus Sportegyesület és a félegyházi önkormányzat közösen december 31-én.

Vajda Piroska

Németh László és Balla László

Az esemény bevételét ezúttal is jótékony célra ajánlják fel a szervezők. A nevezési díjakból befolyt bevételt a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvoda kapja és fejlesztőeszközökre, illetve sportszerekre fordítja. A versenyt ezúttal is az óvodásoknak kiírt rajzpályázat előzi meg. A kategóriák legjobb három rajza azokra a pólókra kerül, amit a versenyzők kapnak ajándékba – hangzott el a témában tartott sajtótájékoztatón.

A Jogging Plus Sportegyesület elnöke, Németh László elmondta, három témakörben – kirándulás a természetbe, szeretem az állatokat, én és a kamion – várják a rajzokat a félegyházi és környékbeli óvodásoktól. Az alkotásokat október 31-ig lehet leadni a városházán. A beérkezést követően öttagú zsűri dönt a legjobbakról. A hivatalos eredményhirdetést a tervek szerint a harmadik adventi gyertyagyújtásnál tartják. Ezt követően a legjobb ötven alkotást kiállítják a városháza előterében. A kategóriák első három helyezettje kupában részesül, illetve a rajzaik lenyomata a szilveszteri futáson átadott első 900 nevezőnek járó ajándékpólóra kerül – tette hozzá Balla László alpolgármester a városházán tartott sajtótájékoztatón.

Németh László és Balla László

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában