Kecskemét

2019.10.04. 20:30

Örökbe fogadták a kiscsacsit

Október 4-én ünnepeljük az Állatok Világnapját, mely egyben Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének az emléknapja is. Ebből az alkalomból a kecskeméti Wojtyla Barátságközpont sorsközössége nagyszabású ünnepet tartott a Vadaskertnél.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba

A rendezvényen részt vett Farkas P. József, a Wojtyla alapítója, dr. Pintér Gábor Belorusszia pápai nunciusa és dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő. Az ünnepség végén a Wojtyla sorsközösség örökbe fogadta a Vadaskert egyik legifjabb lakóját, a szeptember 10-én született kis csacsit, Nikit. Az új „nevelőszülő”, Farkas P. József személyesen is bement a karámba, hogy közelebbről is megismerkedjen a házi szamár családdal.

A Vadaskertben ezen a héten nagy sikerrel zajlottak az Állatok Világnapja alkalmából tartott rendezvények, állatbemutatók és látványetetések, melyek a hétvégén is folytatódnak. A látványetetések 10.30-kor és 14.30-kor kezdődnek a hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában