Tündérszépek 2020

2019.10.10. 17:30

Nem késő jelentkezni, bárki lehet tündérszép

Napról napra újabb szépséggel ismertetjük meg olvasóinkat hírportálunkon, hiszen elindult a Tündérszépek 2020 megyei előválogatója. Nem kisebb a tét, mint hogy kiderüljön, idén vajon kinek a fejére kerül fel a korona az országos döntőn, és ki indíthatja be egy modellszerződéssel karrierjét.

baon.hu

Forrás: MW

Nem késő jelentkezni, hiszen vannak még kiadó helyek. Ha elmúltál tizenhat éves, de még nem lépted át a harmincat, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad ország-világnak. Nem kell mást tenned, csak felkeresni a tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezési lapot, bejelölni, hogy Bács-Kiskun megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót. Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz és fotósunk kihozza belőled a maximumot.

Kocsis Korinna
Fotó: MW

És hogy mit nyerhetsz a versennyel? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, személyesen találkozhatsz Kocsis Korinnával, első szépségversenyünk győztesével és Harsányi Leventével, vár rád egy felkészítőtábor, élő tévéshow, modellszerződés, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és utazások.

Adj esélyt magadnak, talán éppen a te fejedre kerül fel a korona a január végi országos döntőn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában