Bács-Kiskun

2019.10.12. 07:00

Hamarosan megnevezik a kategóriagyőzteseket

Az országos Prima Primissima díjak mintájára idén 15. alkalommal adja át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Bács-Kiskun Megyei Szervezete e rangos elismerését a tudomány, a kultúra, a művészet és a sport valamely területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó helyi tehetségeinek. A kezdeményezés küldetése már a kezdetektől fogva is egy olyan – politikától független – kitűntető cím adományozása volt, amelynek megkérdőjelezhetetlen az értéke a közvélemény előtt.

PN

Balról: Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun megyei elnöke, ifj. Kunhegyesi Ferenc, Zsigóné Kati, Csontos Piroska és Gerhát László 2018-as Prima díjasok

Fotó: Banczik Róbert

Weninger Richárd, a VOSZ megyei elnöke szeptemberben kérte fel valamennyi tagvállalatának vezetőjét, Bács-Kiskun megye polgármestereit és a közszféra vezető képviselőit, hogy tegyék meg javaslataikat a környezetükben élő és tevékenykedő kiválóságokra, akiket érdemesnek tartanak a meghírdetett 10 kategória valamelyikébe.

A jövő héten kerül kihírdetésre a tíz kategória győztesének a neve, akiket a VOSZ megyei elnöksége választott ki számos szempont alapján a beérkező jelöltekből.

A tíz kategória győztes közül kerül ki majd szintén az elnökség döntése alapján az idei három Megyei Prima díjas, akik egy-egy millió forint elismerésben is részesülnek a megye vállalatainak és vállalkozóinak jóvoltából. A közönség által leginkább támogatott kategória győztes kapja majd a fél millió forinttal járó Közönségdíjat, melyet a hamarosan induló internetes szavazáson lehet kiérdemelni.

Balról: Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun megyei elnöke, ifj. Kunhegyesi Ferenc, Zsigóné Kati, Csontos Piroska és Gerhát László 2018-as Prima díjasok

A díjak átadására a novemberben megrendezendő rangos Prima gálán kerül majd sor, ahol a megyei Év vállalkozója díjakat is kiosztják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában