Kecskemét / galériával

2019.10.09. 21:53

A hordozóeszközök segítik a kötődést

A hordozóeszközök pozitív hatásairól, praktikumairól tudhatnak meg többet az érdeklődő kismamák és kisbabás anyukák a Hordozóhét rendezvénysorozat keretében.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba

Sikerrel és nagy érdeklődés mellett zajlik a Hordozóhét rendezvénysorozat. Egy héten át minden nap más-más program várja az érdeklődőket, de valamennyi fókuszában a hordozóeszközök állnak. Volt már többek között ortopéd szakorvosi előadás a hordózás jótékony hatásáról, könyvklub a hordozás és az érzelmi kötődés témakörében.

Szerdán tartották meg Hordozós fesztivált a régi SZTK nagy előadótermében, melyen nagyon sok kisbabás anyuka és várandós vett részt. Előadásokat hallgathattak meg, és szakemberek segítségével elsajátíthatták a különböző hordozóeszközök felkötési módját.

Csütörtökön 10 órakor dombhódításra várják a családokat a Vízműdombnál, pénteken 9 órától pedig zárásként a Szentcsalád plébánián a Makacs klubban ismét kipróbálhatók a hordozóeszközök és előadás hallgatható meg a kötődés pszichológiája címmel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában