önkormányzati választás

2019.08.22. 20:33

Bemutatta bajai jelöltjeit a Fidesz-KDNP

Az már korábban eldőlt, hogy ismét Fercsák Róbertet indítja a Fidesz a polgármesteri tisztségért, a képviselő-­jelöltek személye azonban csütörtökig hivatalosan titok volt. A város önkormányzatát 2006 óta vezető konzervatív pártszövetség öt éve a tíz bajai egyéni körzetből hetet nyert meg, ezzel az eredménnyel további egy listás mandátumot szerzett és biztosította többségét a 15 fős képviselő-testületben.

Kubatovics Tamás

Jelentősen átalakult a jelöltek névsora

Forrás: baon.hu

Fotó: Kubatovics Tamás

Csütörtök este kiderült: hat körzetben új jelölttel vág neki a kampánynak a kormánypárti csapat, az eddigi frakció tagjai közül hárman nem indulnak újra a pártszövetség színeiben képviselői posztért.

Zsigó Róbert államtitkár, parlamenti képviselő úgy fogalmazott: nehéz és dolgos, de szép és eredményes évek vannak Baja mögött azt követően, hogy 2010-ben nyakig adósságban úszott a város. Baja ma egy folyamatosan fejlődő, otthonos, barátságos, békés és biztonságos város.

– Haladnánk tovább ezen az úton. Vitathatatlan Baja fejlődése – foglalta össze programbeszédét Fercsák Róbert. Terveiket felvillantva helyi kis- és középvállalkozások támogatását, egy bentlakásos idősellátó intézmény létrehozását, valamint a letelepülő fiatal családok számára kedvezményes telkek értékesítéséről, valamint a város közlekedési koncepciójának szükségszerű és már megkezdett felülvizsgálatáról számolt be.

Majd bemutatta jelöltjeiket: Csubákné Besesek Andrea, Kovács Karolina Szilvia, Kovács Csaba, dr. Zöld László Csabáné, Erősné dr. Matán Eszter, Kámánné dr. Bari Bernadett, Ábrahámné Tóth Edit, Rácz Péter, Zsilinszky Bianka, Csicsorné Polyák Judit.

Jelentősen átalakult a jelöltek névsora
Fotó: Kubatovics Tamás / baon.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában