Kiskunhalas

2019.05.19. 21:09

Fergeteges táncgálával ünnepelték a tánc világnapját Halason

Háromórás gálaműsort adott a Dékán Árpád Szakgimnázium sportcsarnokában a halasi Stúdió 2000 Táncsport Egyesület. A legfiatalabbaktól a profi táncosokig parkettre léptek az egyesület tagjai, a standard és latin táncok és show elemekkel is színesített formációk elvarázsolták a teltházas közönséget.

Pozsgai Ákos

A táncgálán bemutatták a halasi és a meghívott táncosok a Stúdió 2000 TSK keretein belül folyó magas színvonalú művészi munkát, amit 29 éve végeznek Tóth Szilárd és Juhász Ágnes többszörös bajnok táncos pár vezetésével.

Fülöp Róbert polgármester a táncgálát megnyitó beszédében kiemelte, hogy jó ütemben halad a tánchagyományok háza építésének előkészítése, ahol a halasi néptánccsoportok mellett a Stúdió TSK táncosai is gyakorolhatnak a táncteremben.

A több órás gálán a modern versenytánc szinte minden műfaja és formája látható volt, több száz táncos pár lépett fel, a halasiak mellett a bócsai, soltvadkerti és halásztelki stúdiósok is bemutatkoztak. A táncgálán a több produkcióban is közreműködött a Brandy zenekar.

A halasi Stúdió 2000 Tánc Sport Klub, jövőre ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, a jubileumi eseményre újabb fergeteges táncgálával készül az egyesület, a szervezést és a felkészülést már most elkezdték.

Címkék#táncgála

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában