Kecskemét

2019.01.21. 17:30

Átvették nyereményüket Az év párja versenyünk győztesei

Virágh Attila és Virágh-Domokos Annamária lett a baon.hu Az év párja 2018 játékának nyertese.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: baon.hu

Fotó: Bús Csaba

A kecskeméti házaspár esküvői fotója kapta a legtöbb szavazatot. A játékban azon házaspárok vehettek részt, akik 2018-ban mondták ki a boldogító Igent a megyében. Több mint száz pár versengett a fődíjért. A mintegy 16 ezer szavazatból a legtöbb, 1727 Ancsa és Attila fotójára érkezett. Nyereményük egy utónászút a Hotel Bonvino Wine & Spa badacsonytomaji szállodába. Az ajándékutalványt hétfő délután adtuk át a boldog ifjú párnak.

Elmesélték: a munkájuk kapcsán ismerkedtek meg, az első randijuk 2016 augusztusában volt. Rövid időn belül összeköltöztek, a romantikus lánykérés 2017 májusában történt meg egy céges sportnapon. Attila mindent előre megtervezett, a meglepetéstől meghatódva Ancsa azonnal igent mondott, a ceremónia keretében még írásba is adta. Az esküvőt 2018 májusában tartották meg. A hetven fős lagzi után két napra elutaztak feltöltődni Lillafüredre. A röpke nászutat egy nagyobb követte a nyáron, melynek úti célja Korfu szigete volt. A mostani nyeremény lesz a harmadik nászútjuk, melyet már nagyon várnak, hiszen mindketten szeretnek utazni.

Virágh-Domokos Annamária és Virágh Attila
Fotó: Bús Csaba / baon.hu

A fiatal házaspárnak több közös szenvedélye is van: együtt táncolnak a Dolce Vita tánciskolában, együtt futnak és kerékpároznak.

A házasságkötés nem sok változást hozott az életükbe, hiszen már előtte is együtt éltek. Tervezik a családalapítást, és a társasházat idővel akár kertes házra is cserélnék.

A baon.hu Az év párja játékán való részvétel Attila ötlete volt. Korábban – más hírportálon – már nyertek fotós játékot, így gondolta, még egyszer bejöhet. Gyorsan mozgósították a családtagokat, barátokat, ismerősöket. Személyes levelekben kérték őket, segítsék szavazatukkal az esélyüket. Egyszer csak úgy beindult a szavazás, hogy már ők maguk is alig tudták követni, ki mindenki voksolt a fotójukra. Megérte a fáradozásuk, hiszen nagyon szerették volna megnyerni a wellness utat. Azóta mindenkinek köszönetet mondtak, amiért segítették, hogy újabb álmuk valóra váljon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában