fotópályázat

2018.12.11. 09:20

Ti lehettek az év párja!

Közös fotópályázatot hirdetett a baon.hu és a Petőfi Népe, mely során olyan Bács-Kiskun megyei párok jelentkezését várjuk, akik 2018-ban mondták ki a boldogító igent.

baon.hu

2018-ban házasodtatok, és Bács-Kiskun megyében éltek? Megmutatnátok mindenkinek a nagy napról készült legszebb fotótokat? Jelentkezzetek Az év párja 2018 játékunkra értékes nyereményekért!

A díjak:

Fődíj: egy utónászút a HOTEL BONVINO WINE & SPA szállodában wellnesshasználattal

2. díj: gyertyafényes vacsora utalvány 2 fő részére 15 000 Ft értékben

3. díj: gyertyafényes vacsora utalvány 2 fő részére 10 000 Ft értékben

A szabályok egyszerűek, és mindenkire vonatkoznak:

 • Csak Bács-Kiskun megyében állandó lakcímmel rendelkező, 2018-ban házasodott személyek nevezhetnek.
 • Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség.
 • A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
 • A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglalt pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők publikációkban képeiket térítésmentesen használják.
 • A verseny győztese az lesz, aki a legtöbb szavazatot (lájkot) kapja az alábbi űrlapon beküldött fotóra. Szavazni az űrlap „Szavazás” lapján lehet.

  Nevezni és egyben szavazni 2018. december 11-től 2019. január 13-án 23 óra 59 percig lehet.

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!