Bács-Kiskun

2018.12.12. 14:00

Norina és Júlia családja nagyon örült a CEWE-utalványoknak

Otthonaikban kerestük fel a Petőfi Népe Gyermekmosoly Ősz 2018 fotóverseny nyerteseit. A 0-3 éves kategóriát a kecskeméti Bódog Norina Adél, a 4-7 éves kategóriát a bácsalmási György Júlia nyerte meg. A győztesek nyereménye 30-30 ezer forintos CEWE fotós ajándékutalvány volt.

PN

 

Norina szüleivel, Sándorral és Kittivel

Életvidám, mosolygós babaként ismerhettük meg a 15 hónapos Bódog Norina Adélt, aki 183 szavazattal lett a mosolyverseny nyertese. Szülei, Sándor és Kitti örömmel meséltek a kislányról. Első gyermekük, nemrég költöztek be új otthonukba. A kislány mindig jó kedélyű, de akaratos, a jó értelemben. Tudja, mit akar. Az édesanya hozzátette: bízik benne, hogy ez így is marad, és akkor sok mindent elérhet majd az életben. Norina, vagy Noni, ahogyan szülei becézik, szeret beszélni, szaladgálni, nevetni és nagyon játékos. Kedvencei az építőkockák és a Water Lily babája. Ezenkívül a mesekönyvek is lekötik.

A játék fődíja nagyon vonzó volt a család számára, szeretnének egy nagyon szép fényképes emléket összeállítani Norina első éveiből. A szavazatok gyűjtésében az édesapa kollégái és a család nyújtott nagy segítséget.

A mosolyalbum verseny győztese a 4-7 éves kategóriában a bácsalmási György Júlia lett 168 szavazattal. A CEWE-utalványt a gyermek édesanyjának adtuk át, aki elmondta, hogy nagy meglepetéssel és örömmel fogadták a hírt. Már azért is, hiszen az idősebb leánytestvér, Anna is nagyon szépen szerepelt az internetes szavazáson. A korábbi ajándéknak köszönhetően már vásároltak is fotókönyveket, amit a három testvér, szülők és nagyszülők képeivel szeretnének megtölteni és ezek is a karácsonyfa alá kerülnek.

Azt is megtudtuk, hogy a játékban való részvételt György Renáta nagynéni patronálta, szabadidejében rengeteg fotót készít a gyermekekről és a családról. A mostani ajándékot a jövő évi fotóanyag rendszerezésére szeretnék felhasználni, egy meghatározott koncepció szerint.

Júliát nagynénje, György Renáta előszeretettel fotózza

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában