Kiskunfélegyháza

2018.12.05. 08:45

Kilencvenen mondtak mesét Félegyházán

Lezajlottak a városi mesemondó verseny elődöntői. A Petőfi Sándor Városi Könyvtár által szervezett Csodatarisznya című versenyen kilencven alsó és felső tagozatos diák mondott mesét.

Vajda Piroska

Szabó Emma, az egyik dobogós mesemondó

Forrás: Petőfi Népe

Az alsó tagozatosok közül a városi döntőben 1. helyezett lett Dinnyés Nelli (József A. Ált. Isk.), 2. Sipos Hanna (Constantinum), 3. Szabó Emma (József A. Ált. Isk.). Előadásaikat Hideg János, Tarjányi Mihályné, Dobos Matild, Galló-Szabó Dorka és Zs. Juhász Zsombor zsűrizte.

Szabó Emma, az egyik dobogós mesemondó
Fotó: Petőfi Népe

A felső tagozatos diákok közül 1. lett Vincze Zsolt (Batthyány Ált. Isk.), megosztott 2. helyen végezett Benő Áron (Constantinum) és Endre Barna (Constantinum). Szintén megosztott eredmény született a 3. helyezettek – Solymosi Áron Bendegúz (Constantinum) és Farkas Laura Szilvia (Dózsa Gy. Ált. Isk.) – között. A mesemondók előadásait a városi döntőben Kapus Béláné, Garai Istvánné, Latkóczyné Pataki Rózsa, Fetter Virág és Balla Zsófia zsűrizte. Döntésük alapján az első helyezettek – Dinnyés Nelli és Vincze Zsolt – képviselik a várost a megyei mesemondó versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában