Jánoshalma

2018.07.02. 14:00

Bikini koncert és utcabál is volt a Jánoshalmi napokon

Három napos rendezvénysorozattal ünnepelte a város napját Jánoshalma. Komoly és könnyű zenei koncertek, kiállítások, motoros találkozó és utcabál várta az érdeklődőket.

Pozsgai Ákos

Valamennyi helyi oktatási intézmény, a Gyermeklánc Óvoda, a Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola, a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola és a Hunyadi János Általános Iskola és Gimnázium művészeti csoportjai is felléptek a főtéri nagyszínpadon, de bemutatkozott a Pöndölösök citerazenekar, a Mezei csokor és az Új Pávakör énekkarok is. Péntek este a D. nagy Lajos és zenekara, a Bikini adott másfélórás koncertet, szombaton Peller Anna szórakoztatta a közönséget.

A három napos rendezvénysorozatot motoros találkozó kísérte a városszéli kiserdőben, pénteken szabadtéri diszkó, az Imre Zoltán Művelődési Központban a helyi Welcome zenekar, szombaton pedig utcabál voltmásnap hajnalig.

Vasárnap délelőtt ünnepi szentmisét tartottak a Szent Anna templomban, az Imre Zoltán Művelődési Központban pedig este Aerobic és hastánc gálával zárult a Jánoshalmi napok műsorfolyam.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában