Kalocsa

2018.06.26. 11:30

A kalocsai lány lehet Magyarország Szépe

Kenyeres Anna és Kovács Kitti négy év után újra indult a Miss Balatonon, Szabó Csillag pedig, a Miss International Hungary 2016-os győztese ismét országos versenyen vesz részt.

baon.hu

Szabó Csillag

Fotó: Borzi Vivien

Kalocsai lányok indultak a szépségversenyeken

A kalocsai lányok edzőtáborszerű megpróbáltatásoknak és előválogatóknak vetik alá magukat ezekben a hetekben. Kitti a zsűrizés és a közönségszavazás után továbbjutott a következő körbe, július­ban folytatja a versenyzést. Szabó Csillag a hét­végén kezdett, több forduló vár rá a döntőig, amit a köztévé sugároz majd.

Szabó Csillag és Kovács Kitti versenyben van a legszebbek között
Fotó: Petőfi Népe

A Miss Balaton verseny jó szokásához híven több napon keresztül, tucatnyi közösségi posztban, gyakorlatilag egyenként dobálta ki Face­book-­­ol­dalára a top hatvanból továbbjutó lányok neveit, ezért jó darabig csak remélni lehetett, hogy a két kalocsai nevező közül legalább az egyik bekerül a legszebb 24 közé. Kenyeres Annának sajnos nem sikerült, Kovács Kitti viszont ott lesz a verseny döntőjében.

A kalocsai lány lehet Magyarország Szépe

A Magyarország Szépe (Miss World Hungary) megmérettetésein Szabó Csillag vesz részt – ő tavaly képviselte hazánkat a Miss Internationalen Japánban, miután egy évvel korábban első helyet szerzett a Miss International Hungary-n. A kalocsai szépségkirálynő kérdésünkre elárulta: a helyes hozzáállás az, ha a legjobb háromba vágja magát, mert itt is, akárcsak a spor­tolók­nál, egy konkrét cél kitűzésével lehet csak előrébb jutni. Június 24-én kezdődött számára a felkészülési tábor, utána július 8-án lesz a döntő, amit a Duna tv élőben közvetít. A műsor alatt a helyiek szavazatára is számít, mert például a Legszebb mosoly kategória győzteséről a közönség fog dönteni.

Fotó: Borzi Vivien
Fotó: Borzi Vivien

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában