BAJA/BUGAC

2018.04.10. 11:30

Bugaci lány lett Bács-Kiskun megye legszebbje

A bugaci származású Tiricz Nikolett fejére került a korona a közelmúltban Baján megrendezett Miss Alpok-Adria Szépségversenyen, ahol egyben Bács-Kiskun megye szépének is meg­választották.

Vajda Piroska

Tiricz Nikolett fejére először került korona

Forrás: Petőfi Népe

Az Alpok-Adria szépségverseny Olaszországból indult. Ma már kilenc ország – Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia, Magyar­ország és San Marino – szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért.

A Bács-Kiskun megyei eseményre a házigazda Baja mellett Dávodról, Bugacról, Pörbölyről, Kiskunhalasról, Bácsalmásról és Kunpeszérről érkeztek versenyzők. A tíz szépségnek a kilenctagú szakmai zsűri előtt kellett alkalmi ruhában, fürdőruhában és estélyiben bemutatkoznia.

Tiricz Nikolett fejére először került korona
Forrás: Petőfi Népe

A zsűri döntése alapján a királynő második udvarhölgye Pankovics Laura, első udvarhölgye pedig Szalay Violetta lett. A koronát a 21 éves, bugaci Tiricz Nikolett vehette át. A szépségkirálynő az országos döntőn képviselheti megyénket. A szépek közül a legszebbekre a közönség is szavazhatott a rendezvény közösségi oldalán. A legtöbb voksot Horváth Nikolett kapta.

A győztes Tiricz Nikolett lapunknak elmondta, több szépségversenyen indult már, többször végzett dobogós helyen, ám ez a verseny volt számára eddig a legrangosabb és most először szerezte meg az első helyet. A szépségkirálynőtől azt is megtudtuk, hogy bár közgazdasági végzettsége van, a jövőjét mégis inkább a szépségiparban képzeli el. Szeretne később kozmetikusként dolgozni, most azonban egyik fotózásról a másikra siet, a verseny után ugyanis számos felkérést kapott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában