Kiskunfélegyháza

2018.02.07. 19:57

A város díszpolgárát keresik

A helyi önkormányzat ezúttal is várja a félegyháziak javaslatait arra vonatkozóan, hogy ki kapjon idén kitüntető díjat és elismerő oklevelet.

Vajda Piroska

Az oklevéllel a város kifejezheti nagyrabecsülését mindazoknak, akik a helyi közösség szolgálatában, a város jó hírének öregbítésében, fejlődésének elősegítésében, valamint a nevelés-oktatás, az egészségügy és szociális ellátás, a közszolgálat, a város közbiztonságának védelme, a sport, a művészetek és a tudomány terén kimagasló és példamutató tevékenységet fejtettek ki.

Javaslatokat várnak a díszpolgári címre, Kiskunfélegyházáért kitüntető címre, Petőfi Emlékéremre, Kiskunfélegyháza Tiszteletbeli Polgára címre is. A kitüntető díjak adományozását kezdeményezheti bármely választójoggal rendelkező természetes, illetve jogi személy, vagy szervezet, aki az Európai Unió valamely tagállamában lakóhellyel vagy székhellyel rendelkezik.

A javaslatokat írásban február 28-áig lehet az önkormányzat polgármesteri titkárságán benyújtani. A javaslattételhez szükséges adatlap is ott szerezhető be, vagy letölthető a város honlapjáról. A képviselő-testület március végéig dönt a javaslatokról. A díjak átadása a Városalapítók Napján, május 20-án lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában