Nagykőrös

2018.02.17. 15:17

A sportolókat és az edzőt jutalmazták

A városvezetés Nagykőrös Város Év Sportolója kitüntetésekkel jutalmazta a tavalyi év legkiválóbb, helyi sportolóit a napokban.

Koós Kata

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A díjakat dr. Czira Szabolcs polgármester adta át. A kitüntető címet 3 kategóriában is a Kőrös Judo Sportegyesület versenyzői vehették át. Ifjúsági női kategóriában Horváth Luca, a Nagykőrösi Kossuth Lajos Általános Iskola kitűnő tanulója. Felnőtt női kategóriában Lázár Erzsébet, az Arany János Református Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium diákja.

A díjazottak balról jobbra: Fehér Ádám, Kornyik Máté, Lázár Erzsébet, Horváth Luca

Ifjúsági férfi kategóriában Kornyik Máté, a Kossuth Lajos Általános Iskola szintén kitűnő tanulója. Felnőtt férfi kategóriá­ban pedig a kosárlabda sportág helyi, ifjú tehetsége, Fehér Ádám kapta, aki a Nagykőrösi Sólymok Egyesületének versenyzője.

Díszoklevelet kaptak a rögbisek

A polgármester elismerő dísz­oklevélben részesítette a Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely Sportegyesület Junior Rugby csapatát. Elismerő díszoklevelet vehetett át Sárosi Tibor, a Nagykőrösi Birkózó Egyesület edzője is.

Sárosi Tibor

Fotók: Polgármesteri Kabinet, Nagykőrös

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában